Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Een heerlijk bamboe ligbed kopen

Als je een heerlijke plek in je tuin wilt creëren om te ontspannen, dan is het een uitstekend idee om een bamboe ligbed te kopen. Door het natuurlijke materiaal geef je jouw terras, veranda of patio een rustige, bohemian sfeer. Combineer het ligbed met de mooie matraskussens van Knap SFeertje in Midwoud en voilà: de ideale plek om van de zomer te genieten!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Waan je in Ibiza door een bamboe ligbed voor jouw tuin te kopen

Wil je graag een bamboe ligbed kopen om van een mooi boek te genieten of om juist even helemaal achterover te leunen en weg te dromen? Door het verstelbare hoofdeind is het allebei mogelijk. Met onze overige woonaccessoires in boho-style tover je jouw gehele tuin bovendien in no time om in een vakantieoord. Creëer bijvoorbeeld extra sfeer met onze prachtige windlichten voor een Ibizalook en style het ligbed met een heerlijke plaid om ook van de frisse zomeravonden te genieten.

Bekijk onze gehele collectie voor jouw buitenruimte

Wanneer je ervoor kiest om een bamboe ligbed in onze webwinkel te kopen, dan ontvang je een ontzettend mooi en stevig meubel waar je lang plezier van beleeft. Bekijk onze gehele collectie aan items om van jouw buitenruimte een sfeervolle plek te maken. Je bestelling wordt al binnen 24 uur verzonden, maar het is ook mogelijk om deze op te halen in onze winkel in Midwoud. Heb je vragen over onze artikelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-1286 9494 of 06-5172 9178 of te mailen naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss