Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Een bamboe zonnebed voor heerlijke zomerdagen

Als je optimaal van de lange zomerdagen wilt genieten, dan is een bamboe zonnebed echt wat voor jou. Bij Knap SFeertje in Midwoud bestel je eenvoudig een prachtig zonnebed van het Deense merk IB Laursen. Het maakt niet uit of je lekker een boek wilt lezen of juist weg wilt dromen; met het verstelbare hoofdeind kun je alle kanten op.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Het bamboe zonnebed is een echte eyecatcher in je tuin

Ons bamboe zonnebed is veel meer dan een accessoire om lekker achterover te leunen. Het is namelijk ook een echte eyecatcher in je tuin. Door het gebruik van natuurlijk materiaal geeft het je buitenruimte een mooie, rustige sfeer. Combineer het bed met onze matraskussens en een crèmekleurig plaid en je bent helemaal klaar voor de zomer! In onze webwinkel vind je daarnaast nog veel meer accessoires in boho-style om je tuin, veranda of patio mooi aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan:

Bestel jouw zonnebed online

Eén ding is zeker: met een bamboe zonnebed ga je een heerlijke, ontspannen zomer tegemoet. Je bestelt het zonnebed of overige accessoires in boho-style eenvoudig in onze webshop. De items worden al binnen 24 uur verzonden en vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten. Het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen in onze winkel in Midwoud. Bij vragen kun bovendien je altijd bellen naar 06-1286 9494 of 06-5172 9178 of mailen naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss