Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Boho-style spiegel

Als je zoekt naar een boho-style spiegel, dan zit je bij Knap SFeertje in Midwoud helemaal goed. In onze collectie vind je namelijk handgemaakte spiegels die worden gevlochten met natuurlijk materiaal. Onze spiegels zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, zodat je altijd een exemplaar vindt dat perfect in jouw interieur past!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Een boho-style spiegel is dé eyecatcher in jouw interieur

Bestel je een boho-style spiegel in onze webwinkel, dan ontvang je altijd een uniek exemplaar. De spiegel wordt namelijk met de hand gevlochten van zeegras, waardoor er kleine verschillen in kleur ontstaan. Dit natuurlijke materiaal zorgt daarnaast voor een heerlijk Ibizasfeertje in huis. Met deze eyecatcher heb je daarom al snel het gevoel dat je op vakantie bent in je eigen huis! Ook voor overige accessoires in boho-style kun je bij ons uitstekend terecht, zoals:

Bestel jouw favoriete boho-chic items

In de ruime collectie van onze webwinkel vind je gegarandeerd een spiegel of overige wanddecoratie om jouw interieur aan te kleden in boho-style. Wanneer je jouw favoriete items bij ons bestelt, worden deze al binnen 24 uur verzonden. Het is ook mogelijk om jouw bestelling op te halen in onze winkel in Midwoud. Dit kan op donderdagavond, vrijdag en zaterdag (van 10.00 tot 17.00 uur). Heb je vragen of maak je liever een afspraak voor een ander moment? Bel dan naar 06-1286 9494 of 06-5172 9178 of stuur een e-mail naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss