Sorteer op

Cadeaupakketten
Cadeaupakketten shoppen doe je bij Knap SFeertje!  Een origineel cadeau voor de leukste momenten. Al onze bestellingen worden feestelijk ingepakt! De producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Misschien is er een feestje te vieren, of wil je gewoon iets geven voor de leuk! Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

Ben je op zoek naar een LEUK HIP of ORIGINEEL cadeau?
Wil je iets unieks geven, maar weet je zelf nog niet wat? Niet standaard, maar écht iets waarmee je indruk maakt op de ontvanger? Stop met zoeken, want wij van Knap SFeertje kunnen je helpen! Onze webshop staat bomvol met bijzondere, grappige, maar bovenal leuke cadeaus. Voor speciale momenten zoals een verjaardag, vaderdagmoederdaggeboortehuwelijk of nieuwe baan. Of wil je gewoon zomaar iets geven? Dat kan natuurlijk ook! Want een beetje meer aandacht voor elkaar is nooit weg, toch? En hoe kun je dat nu beter geven dan met een verrassend cadeau?

Cadeaus van Knap SFeertje, blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

De Countdown Box XL is een uniek cadeauconcept met acht of 12 mooie cadeautjes. Leuk idee voor een geweldig kerstpakket. Vanaf 20 of 24 december opent de ontvanger elke dag een vakje van de box. Zo zijn er tot en met 31 december acht of twaalf cadeaumomentjes die de ontvanger op een bijzonder manier verrassen. De Countdown Box geef je bijvoorbeeld cadeau aan je ouders die op de kinderen passen, je beste vriendin die altijd voor je klaarstaat, aan een collega die wel een extraatje verdient of aan de medewerkers voor de kerst.

Voor het bestellen van meer dan 25 stuks of speciale wensen  vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij een offerte voor u kunnen maken en de afstemming m.b.t. de levering / info@knapsfeertje.nl  Ook kunnen wij u de bezorging aan huis van uw medewerker uit handen neem, bel ons gerust als er nog vragen zijn.

Bestel vandaag nog jouw leuke cadeau! Boven de € 50 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje voor jou!

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss