Sorteer op

Ga je binnenkort op kraamvisite? Verras de kersverse ouders met een prachtig kraamcadeau! Bij Knap SFeertje vind je de mooiste en origineelste kraamcadeaus. 

Bij ons kun je terecht voor een leuk kraamcadeautje, wat dacht je bijvoorbeeld van leuke mini sokjes (0-3 maanden) 'Kleine held op sokjes'  of 'Kleine heldin op sokjes?  Of pak uit met één van onze luxe, prachtige kraampakketten! In elke prijsklasse en voor ieder kindje is er een cadeautje te vinden! Wat dacht je ervan om de moeder en vader ook een kleinigheidje te geven voor onder de douche, deze mini tubes 'Mama' en 'Papa'. Mocht je de keuze aan de ouders over willen laten hebben wij uiteraard ook cadeaubonnen, deze kunnen ze zelf besteden in onze webshop ❤

Waarom bestellen bij Knap SFeertje

❤ Onze cadeaus zijn met zorg uitgezocht! 

❤ Onze producten zijn zeer betaalbaar. Dus er is voor elk budget een passend cadeau te vinden!

❤ Het bestellen van een kraamcadeau is heel gemakkelijk. 

Zit je met je handen in je haar omdat je maar geen geschikt cadeautje kunt vinden voor de babyshower van je vriendin? Geven jullie als bedrijf altijd van die standaard beren als er een collega bevallen is?

Of zoek je gewoon een prachtige kraambox vol originele, unieke cadeautjes? Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte cadeau voor jongens en meisjes! Veel plezier met het geven van dit unieke geschenk!

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss