Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Cadeau voor hem?

Vraag je een vrouw wat ze wil hebben, dan komt er een hele waslijst met wensen. Stel een man diezelfde vraag, dan blijft het vaak bij ‘geld’, of ‘ik zou het niet weten’. Maar mannen zijn net zo blij als vrouwen met een persoonlijk cadeau, dat met aandacht is gekozen. En zo’n cadeau vind je bij Knap SFeertje!

Opa jarig? 
Opa’s verjaardag sla je natuurlijk niet over, want hij is de liefste opa ter wereld. Daarom zoek je een passend cadeau voor hem. Zoals een heerlijke douchegel in een minitube ‘opa’ in zo’n mooie verpakking van zwart en wit. Wedden dat hij gaat glimmen van zo’n mooi, persoonlijk cadeau voor hem?

Cadeau voor vader?
Vaderdag is dé gelegenheid om je allerliefste vader eens even helemaal in het zonnetje te zetten. Je stoere papa, met wie je samen de leukste dingen doet, en bij wie je je veilig voelt.  Wat vind je van deze minitube 'papa', een heerlijke douchegel in een mooie zwart met witte tube. Ook voor papa, je zwager of schoonzoon zijn verjaardag hebben we leuke cadeautjes...Natuurlijk ben je blij met je lieve vader, op wie je altijd kunt rekenen. Die vader die zoveel voor jou opzij zet. Die je overal naartoe brengt, of naar je luistert als alles even tegenzit. Maar laat je hem dat eigenlijk wel eens merken? Of ga je er gemakshalve vanuit dat hij wel wéét dat je hem waardeert? Dan is het nu tijd om eens uit te kijken naar een superleuk cadeau voor je vader!

Je vader is je rots in de branding
Heb je zo’n vader die altijd overeind blijft, die in elke situatie je steunpilaar is? Dan koop je natuurlijk een stoer cadeau voor vader, zoals de ‘Biermousse voor onder de douche’ of de ‘Bierdouche’.

Laatste schooldag: wat geef je je meester?
Je meester heeft het hele jaar voor je klaargestaan. Hij heeft enorm zijn best gedaan om je een fijne en leerzame tijd te bezorgen. Zo’n meester verdient het dat jij een origineel cadeau voor hem verzint. Het ultieme cadeau is natuurlijk ‘Meester vergeet me niet’, een mooi verpakte bloempot met daarin een kweekset voor vergeet-me-nietjes. Zo zal je meester nog lang aan je blijven denken, dat heeft hij wel verdiend na zo’n druk jaar. Of durf je hem met onze originele bierdouche te verrassen?

Al onze bestellingen worden feestelijk ingepakt! Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.


Kijk rustig rond in onze webshop!

 

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss