Kerstcadeaus – that’s all I want for Christmas…

Bij kerst denk je aan sneeuw, aan de kerstboom, sfeervolle kaarsjes en … aan dennengeur! In ons assortiment hebben we naast onze sfeervolle woonaccessoires ook het merk 100%LEUK! De producten van 100%LEUK zijn dan ook kerstcadeaus waarmee kerst écht ‘the most wonderful time of the year’ wordt. De geur van een heerlijk geurende Zeepketting, Douchegel Bubbels voor haar, Douchegel Bierdouche voor hem gecombineerd met een vleugje dennenappel: meer kerst krijg je niet.

Kerstpakketten

Ook de uitreiking van de kerstpakketten komt er weer aan. Ieder jaar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken en voor de medewerkers spannend wat ze dit jaar gaan krijgen. Hoe origineler het pakket hoe meer waardering er wordt ervaren en dat is precies wat jij wilt bereiken. Zeker na een bijzonder jaar als 2020. Vraag naar de mogelijkheden op maat naar onze kerstpakketten.
De enige kerstpakketten die je persoonlijk, op 1,5 meter, kunt overhandigen!

Twinkle, twinkle, little star

En we willen natuurlijk niet alleen kerstcadeaus die schitteren, zelf willen we ook twinkelen! Geef iemand een luxueus gevoel met een mooi verpakt verzorgingsproduct, zoals Doucheschuim voor hem of Doucheschuim voor haar of een overheerlijk zwarte Zeepketting Een kerstcadeau met een wel heel toepasselijke boodschap!

Of maak iemand blij met een ‘Douchegel Gozer of  Douchegel Meid' voor een ontspannen moment in aanloop naar de vele feestelijke avonden in december. Zo krijg je al een stralend humeur tijdens het badderen!

Everybody’s having fun. It’s Christmas!

Kerstcadeaus onder de boom verhogen de sfeer, zeker als het cadeaus zijn die het gezellig maken! 

En wie wil niet, juist met kerst, die ene speciale persoon verrassen! Die persoon die het meest voor je betekent, of die er altijd voor je is, en die je nooit zou willen missen. Kerst is de ultieme gelegenheid om deze persoon in het zonnetje te zetten. Daar hebben we dan ook 100%LEUKe kerstcadeaus voor samengesteld, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Met thee, douchegel en een zeepje in een cadeauverpakking met gouden accenten maak je iemand de meest blije kerstengel van de avond. Deze kerst kan niet meer stuk!

© 2020 knapsfeertje.nl | sitemap | rss