Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Een stijlvolle hanglamp van bamboe

De hanglamp van bamboe van Knap Sfeertje is er in twee verschillende varianten, zodat deze past in ieder interieur. Kies jij voor de strakke en moderne variant van het toonaangevende merk IB Laursen? Wil jij een beachvibe in huis creëren en van jouw huis een soort strandhuisje maken, kies dan de bamboe hanglamp van The Shaggy Fig Pendant. Deze bamboe lamp wordt gemaakt van rieten stroken, waardoor hij wel wat weg heeft van een bamboe parasol. Haal ook een zomerse strandsfeer in huis met deze lamp van bamboe.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Kleed je hele huis aan in een strandsfeer met een hanglamp van bamboe

Het ophangen van een hanglamp van bamboe creëert natuurlijk al een beetje een strandsfeer. Maar je kunt nog meer sfeer toevoegen aan je interieur. In het ruime assortiment van Knap Sfeertje vind je nog veel meer woonaccessoires waarmee je je op het strand waant. Maak het bijvoorbeeld gezellig in huis met een mooi windlicht of met een mooie kaars en een bijpassende kaarsenstandaard. Zo is het net alsof je op vakantie bent in je eigen huis. Het ziet er natuurlijk ook gewoon heel gezellig uit. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek hoe je het nóg gezelliger maakt in huis.

Bestel al je woonaccessoires in onze webshop

Heb je behalve een mooie hanglamp van bamboe nog meer andere mooie woonaccessoires gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Je maakt je huis snel gezellig met je nieuwe woonartikelen. Heb je nog vragen voordat je bestelt? Bel dan naar 06-1286 9494 of naar 06-5172 9178.

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss