Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

100%LEUK, dat zijn deze cadeauartikelen

In het brede assortiment van Knap SFeertje vind je 100%LEUK, een merk dat zijn naam eer aandoet vanwege de ontzettend originele cadeauartikelen. Is er een vriend, collega of familielid jarig of heeft diegene een andere speciale gelegenheid te vieren? Wil je iemand zomaar verrassen of een hart onder de riem steken met een cadeautje dat écht indruk maakt? Dan zijn de cadeauartikelen van 100%LEUK precies wat je zoekt. Neem eens een kijkje in onze webshop of kom bij ons langs in Midwoud!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Verrassende 100%LEUK cadeauartikelen

Knap SFeertje heeft tal van leuke woonaccessoires, maar je kunt een dierbare ook verrassen met onze leuke cadeauartikelen. Houdt je vriend, vriendin, collega of familielid ervan om lekker te ontspannen in de badkamer? Verras hem of haar dan met een verrassende biermousse voor onder de douche, andere, handgemaakte zeepjes of een lekker voetenbadje. Daarnaast bestaat onze collectie aan cadeauartikelen en kleinigheidjes uit:

  • Blikjes gevuld met bijenbloempjes en kweekcups voor groenten.
  • Snoephuisjes en -flesjes gevuld met drop.
  • Sokken, sleutelhangers en pins met toffe spreuken.

Heb je al een leuk cadeautje in huis maar zoek je nog een bijpassende verpakking? Kies dan een leuk kaartje of cadeauboxje uit.

Bestel je favoriete cadeaus in onze webshop

De 100%LEUK cadeauartikelen zijn, net zoals onze landelijke woonaccessoires en meubels in bohemian-style, eenvoudig te bestellen in onze webshop. Dit gaat op betrouwbare wijze, zodat je de 100%LEUK cadeauartikelen snel in huis hebt. Het is ook mogelijk om jouw cadeau op te halen in onze winkel in Midwoud, die geopend is op donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact met ons op via 06-1286 9494 of 06-5172 9178. Je kunt ook mailen naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss