Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Een handige en stijlvolle serveerplank

Wanneer je regelmatig vrienden of familie te gast hebt en je ze op een stijlvolle en handige manier wilt bedienen, dan is een serveerplank een handig hulpmiddel. Je kunt hiermee namelijk alle hapjes in één keer vervoeren van de keuken naar de eettafel. Omdat de planken van Knap SFeertje in Midwoud er ook nog eens fantastisch uitzien, maak je je diner extra gezellig én stijlvol.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Vind de perfecte serveerplank voor ieder etentje

Met onze serveerplanken ben je voorbereid op ieder etentje. Hoe veel mensen je ook wilt uitnodigen, je serveerplank is altijd groot genoeg. Wij hebben namelijk planken in verschillende maten. Daarnaast zijn de planken gemaakt van prachtig, bewerkt hout. Dit hout is behandeld met een mooie, zwarte lak zodat je jouw serveerplank eenvoudig schoon krijgt en deze lang mooi blijft. Heb je een knusse landelijke keuken? Of juist een strakke moderne keuken? Elke serveerplank is uitgevoerd in een schitterend design, dat uitstekend past in iedere keuken, wat jouw woonstijl ook is. Je vindt bij ons daarnaast ook mooie dinerkaarsen, bijpassende kandelaars en windlichten om de tafel mooi aan te kleden voor je gasten.

Bestel al je keukenspullen snel online

Je beleeft jarenlang plezier van jouw nieuwe houten serveerplank door deze na het gebruik goed af te drogen. Bij Knap SFeertje hebben we daarnaast veel leuke woonaccessoires, maar ook voor andere mooie spullen voor in de keuken kun je bij ons terecht. Bekijk ons gehele aanbod online en bestel alle leuke spulletjes. Wij zorgen voor een snelle levering en bij besteding vanaf € 50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het is ook mogelijk om jouw favoriete items op donderdagavond, vrijdag en zaterdag op te halen op onze locatie in Midwoud. Wil je vooraf nog informatie inwinnen? Bel dan naar 06-1286 9494 of naar 06-5172 9178. We zijn ook per e-mail bereikbaar via info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss