Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Een handige en stijlvolle serveerplank

Wanneer je regelmatig vrienden of familie te gast hebt en je ze op een stijlvolle en handige manier wilt bedienen, dan is een serveerplank een handig hulpmiddel. Je kunt hiermee namelijk alle borden, glazen en bestek in één keer vervoeren van de keuken naar de eettafel. Omdat de planken van Knap Sfeertje er ook nog een fantastisch uitzien, maak je je gezellige dinertje extra gezellig en extra stijlvol.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

De serveerplank voor ieder etentje

Met onze serveerplanken ben je voorbereid op ieder etentje. Hoe veel mensen je ook wilt uitnodigen, je serveerplank is altijd groot genoeg. Wij hebben planken in verschillende maten. Daarnaast zijn de planken gemaakt van stijlvol hout. Dit hout is behandeld met een mooie, zwarte lak zodat je jouw serveerplank eenvoudig schoon krijgt en deze lang mooi blijft. De planken zijn uitgevoerd met een schitterend design, dat uitstekend past in iedere keuken, wat jouw woonstijl ook is. Heb je een knusse landelijke keuken? Of juist een strakke moderne keuken? Een serveerplank van Knap Sfeertje past in iedere keuken.

Bestel al je keukenspullen snel

Bij Knap Sfeertje hebben we veel leuke interieuraccessoires, maar ook voor leuke spullen voor in de keuken kun je bij ons terecht. Bekijk ons gehele aanbod online en bestel alle leuke spulletjes. Wij zorgen voor een snelle levering. Je vindt bij ons ook mooie dinerkaarsen en bijpassende kandelaars. Wil je vooraf nog informatie inwinnen? Bel dan naar 06-1286 9494 of naar 06-5172 9178.

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss