Moderne stijlen

 Milieuvriendelijke verpakkingen

 Uitgebreide selectie

 

Haal een gezellige rieten mand in huis

Een rieten mand brengt gezelligheid in huis, maar is natuurlijk ook heel functioneel. Je kunt zo’n mand namelijk gebruiken om op een stijlvolle manier spullen in op te bergen. Dit kan van alles zijn, van kranten en tijdschriften tot fruit. Ook is een rieten mand zeer geschikt om kleine spullen in op te bergen die normaal overal rondslingeren. Zo ruim je op een stijlvolle manier je huis op!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Een rieten mand kopen voor alle woonstijlen, zoals landelijk of boho-chic

Wanneer je een rieten mand wilt kopen, dan is het belangrijk dat deze past bij je woonstijl. Daarom kun je bij Knap SFeertje uit Midwoud een rieten mand kopen in moderne stijlen en van bekende merken, zoals Home Society en IB Laursen. Zeker wanneer je houdt van een knusse, landelijke of boho-chic woonstijl kun je uitstekend terecht in onze webshop om een rieten mand te kopen. Hier vind je manden in een moderne vierkante variant, maar ook een mand met een stijlvol touw eromheen. Ook voor unieke manden van andere, natuurlijke materialen kun je bij ons terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handgeweven opbergmand of muurmandje van zeegras voor een echte Ibizalook?

Bestel je nieuwe opbergers snel online

Bij Knap SFeertje kun je veel meer dan alleen een rieten mand kopen om je huis opgeruimd te houden. In onze woonwinkel vind je namelijk een zeer breed assortiment aan opbergers, maar ook andere woonaccessoires en leuke cadeautjes. Wil je een rieten mand of andere woonaccessoires aanschaffen? Dan bestel je deze snel en eenvoudig in onze webshop. Als we je betaling binnen hebben, wordt je bestelling zeer snel verzonden, zodat je je interieur snel nog gezelliger kunt maken. Het is ook mogelijk om je bestelling op donderdagavond, vrijdag of zaterdag op te komen halen in onze winkel in Midwoud. Mocht je nog vragen hebben over onze artikelen, dan kun je altijd bellen naar 06-1286 9494 of 06-5172 9178 of mailen naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss