Sorteer op

Muurverf hebben we in de mooie Annie Sloan-kleuren: Afwasbare, of beter gezegd afneembare muurverf! Speciaal bedoeld voor de muren van keukens, badkamers (niet in de douchecabine zelf of direct boven het bad), hallen en trappen; en het plafond. Dus die muren waar de kans op vlekken en beschadigingen groot is, en die je regelmatig nat wil kunnen afnemen. Wall Paint is ultra-mat, sterk, kan tegen een stootje en is dus afneembaar. Onze ervaring: het dekt goed, vlekken haal je gemakkelijk weg, bijwerken kan heel gemakkelijk en zie je niet, het spettert niet, het droogt snel en egaal. Met een bus van 2,5 liter geef je een muur van 26-36 m2 een totaal nieuwe look. Je kan het zowel met een kwast als met een roller aanbrengen.

Annie Sloan Wall Paint ™ is de perfecte aanvulling op Annie Sloan Chalk Paint ™ voor die muren die in het dagelijkse gebruik veel te lijden hebben en vochtig schoongemaakt moeten kunnen worden. Annie Sloan Wall Paint ™ is verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter. De verf is op waterbasis, lood-vrij en is praktisch geurloos.
Bovenstaande verkrijgbare kleuren op onze website: Old white, Amsterdam green, Antoinette, Duck egg blue, Country grey, Emperor's silk, English yellow, French linen, Graphite, Versailles, Old Ochre, Provence, Original white, Paris grey en Napoleonic.

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss