Bastion Collections online kopen

Als je jouw landelijke keuken nog gezelliger wilt maken, dan is het aan te raden om keukenaccessoires van Bastion Collections online te kopen. Bij een landelijke woonstijl is de woonkeuken vaak het kloppend hart van het gezellige huis. Hier eet je samen met je familie en ontvang je vrienden en familie voor een gezellig diner, koffie met gebak of een gezellige borrel. Natuurlijk wil je de keuken dan gezellig aankleden. Kies er daarom voor om mooie accessoires van Bastion Collections online te kopen in de webshop van Knap Sfeertje.

Bastion Collections, een merk dat staat voor een mooie collectie aardewerk, glaswerk, woonaccessoires en linnen. De diverse serviesonderdelen, waaronder dinerborden, gebaksbordjes, schaaltjes, mokken en bekers zijn gemaakt in mooie basic tinten die u eindeloos met elkaar kunt combineren.

In de (web)winkel van Knap SFeertje vindt u de grootste collectie Bastion Collections in de regio en is een bezoek aan onze woonwinkel in Midwoud zeker de moeite waard. Het servies van Bastion Collections met het zwarte hartje daar moet je wel verliefd op worden

"Mix and match" is nog nooit zo makkelijk geweest

Het is en blijft een prachtig servies, heel herkenbaar door het hartje van Bastion Collections. Strak en modern, of stoer en landelijk; het neutrale, witte servies van Bastion komt in ieder huis tot zijn recht. Toch spreekt het servies door het herkenbare fijne, zwarte lijnenspel en natuurlijk het hartje. Alle items uit het assortiment kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden.

In 1989 is Bastion Collections opgericht. In de loop der jaren is er een breed scala aan stijlvolle en prachtig ontworpen productenlijn neergezet. Bij Knap SFeertje verkopen we deze collectie voor dagelijks gebruik die uw keuken, tafel en huis opvrolijkt. De keramiek collectie is tijdloos, gemaakt van hoge kwaliteit steengoed en ontworpen met oog voor detail. Ieder seizoen worden er nieuwe items ontworpen die weer naadloos aansluiten op voorgaande collecties. BC is gespecialiseerd in serviezen met een variatie aan harten designs en quotes.

Als er producten niet voorradig of u wilt grotere aantallen bestellen dan kunnen wij deze natuurlijk voor u bestellen. Wij denken altijd graag met u mee. Aarzel daarom niet om contac met ons op te nemen, telefonisch 06-12869494 of via de mail (info@knapsfeertje.nl)

 

Gezellige keukenaccessoires van Bastion Collections kun je bij ons online kopen

Aangezien je keuken een belangrijke ruimte in je huis vormt, is het belangrijk om deze aan te kleden met gezellige en luxe woonaccessoires. Daarom kun je luxe accessoires van Bastion Collections online kopen in de webshop van Knap Sfeertje. Kies de mooiste mokken, borden, lepeltjes met een mooie tekst of gezellige servetjes. Ook een handige serveerplank kun je bij ons bestellen. Zo wordt je landelijke keuken gezellig aangekleed.

Behalve luxe keukenaccessoires van Bastion Collections kun je nog veel meer landelijke woonaccessoires en leuke cadeautjes online kopen in onze webshop. Denk aan mooie kaarsen en bijpassende kandelaars, maar ook lampen en lekkere warme plaids voor de koude winteravonden. Dit alles kun je eenvoudig bestellen in onze webshop, waarna je jouw bestelling snel in huis hebt. Heb je nog vragen? Bel dan naar 06-1286 9494 of naar 06-5172 9178.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss