Sorteer op

Maak je badkamer compleet met Mijn Stijl zeep

Knap SFeertje is een zeer complete woonwinkel in Midwoud waar je onder andere Mijn Stijl zeep koopt. In ons ruime assortiment vind je namelijk niet alleen knusse woonaccessoires, maar ook alles wat je nodig hebt in de badkamer. Zo kleed je jouw badkamer stijlvol aan met de mooie Mijn Stijl verzorgingsproducten. Bestel bijvoorbeeld de Mijn Stijl douchegel, die altijd in stijlvolle, basic flacons verpakt wordt en perfect past in iedere badkamer. Dit geldt natuurlijk ook voor de zeep en andere verzorgingsproducten van Mijn Stijl.

Kies voor handgemaakte Mijn Stijl zeep met pure ingrediënten

Niet alleen met de douchegel van Mijn Stijl, maar ook van andere verzorgingsproducten fleur je jouw badkamer op. Denk bijvoorbeeld aan de Mijn Stijl zeep. Deze zeepjes zijn verkrijgbaar in verschillende leuke vormpjes, zoals hartjes en cilinders, die ook leuk zijn om cadeau te doen. Ook hebben de Mijn Stijl verzorgingsproducten en zeepjes leuke motiefjes. Denk aan gebatikte zeepjes, waarmee je stijlvol je handen kunt wassen. De zeepjes worden handgemaakt met pure ingrediënten en zijn verkrijgbaar in verschillende, heerlijke geuren, zoals groene thee, jasmijn, olijf en mille fleurs. Ook de andere verzorgingsproducten van Mijn Stijl zijn heerlijk voor je huid en haar. Ontdek bijvoorbeeld ons aanbod aan:

  • Shampoo(bars)
  • Bed- en bodysprays
  • Handzepen

Een extra knusse badkamer met onze woonaccessoires

Wil je van je badkamer een echte oase van rust maken? Dan is het een goed idee om je badkamer extra gezellig aan te kleden. Een aantal van onze woonaccessoires zijn ook zeer geschikt om van jouw badkamer een rustgevende plek te maken. Denk aan gevlochten spiegels, sfeervolle kaarsenhouders en handige opbergmanden om je verzorgingsproducten in op te bergen. Zo ontspan je optimaal terwijl je heerlijk in bad ligt en geniet je nóg meer van de producten van Mijn Stijl!

Bestel deze stijlvolle verzorgingsproducten eenvoudig online

Knap SFeertje heeft verschillende stijlvolle woonaccessoires, maar ook voor de Mijn Stijl verzorgingsproducten, zoals zeep, kun je terecht in onze webshop. Al deze producten bestel je snel en eenvoudig, zodat je ze spoedig in huis hebt. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Midwoud om je favoriete verzorgingsproducten op te komen halen. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-1286 9494 of 06-5172 9178 of door te mailen naar info@knapsfeertje.nl.

© 2020 - 2021 knapsfeertje.nl | sitemap | rss