Bij bestellingen vanaf 75,00 euro betaalt u geen verzendkosten!

Knap SFeertje biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling tijdens openingstijden (of op afspraak) bij ons af te halen in de winkel in Midwoud. Deze optie kunt u kiezen in het bestelproces van uw bestelling.

Wij verzenden onze pakketten dagelijks met postNL door heel Europa. 

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen krijgt u van ons een orderbevestiging via de mail. 
Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. 
Hebt u een spoedbestelling neem dan contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.  Het is ook mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen, evenals een levering in het buitenland, dit kunt u aangeven bij de opnmerking in het bestelproces.

Binnen NL betaalt u voor een standaard pakket € 5,75 euro verzendkosten (tot 100x70x58cm).  Voor pakketten groter dan genoemde afmeting nemen wij contact met u op over het tarief van de verzendkosten.

Omdat wij aan het milieu denken, kiezen wij voor hergebruik van verpakkingsmaterialen. Het kan dus zijn dat uw bestelling in een hergebruikte doos wordt bezorgd, met labels die niet aan Knap SFeertje relateren.

© 2020 - 2022 knapsfeertje.nl | sitemap | rss